InfoDesk ma-vr 9-21 uur
033 - 20 111 44
30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending
180 Dagen Retour
Kopen, Garantie
informatie / Service
Winkelwagen
Afrekenen
  HOME    Microfoons    Geluidskaart    Pakketten    Koptelefoons    Shockmounts    Filters    Standaards    Kabels  

Pop Filter

   Pop Filter

Omschrijving

Een Pop Filter is een scherm of filter wat je vlak voor een microfoon plaatst. Dit filter zorgt er voor dat plosieve geluiden zoals de P en B klanken minder hard in de microfoon komen en zo je spraak, stem, zang en voice over opnamen een stuk beter klinken en gelijkmatiger worden opgenomen.

Zang, Spraak, Rap

Voor elke soort stem, spraak, rap en zang opname gebruik je eigenlijk altijd een pop filter, of eventueel een goedkopere plop kap of windscreen. Een pop filter zorgt namelijk altijd voor een gelijkmatiger opname en zorgt er voor dat je microfoon minder snel kraakt en overstuurt bij een te hoge tijdelijke geluidsdruk. De hoge luchtdruk bij P en B klanken, en ook andere klanken waarbij je misschien wat meer uitademt kunnen teveel druk geven op de microfooncapsule waardoor deze gaat kraken en oversturen. En deze luchtdruk heeft natuurlijk qua klank geen enkele zin aangezien deze niet nuttig zijn voor je opnamen.

Minder plop geluiden

Wil je nog minder pop en plop geluiden dan kun je ook een Windscreen overwegen, deze is ook nog eens goedkoper. Echter wel minder natuur getrouw. Deze plop kappen of windscreens worden vaak voor radio toepassingen, live streams en live muziek/geluid gebruikt waar de wind en plop geluiden beste een stuk minder mogen, en het niet zo heel erg is als je iets van je klank verliest

Populaire Producten

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 StudioMicrofoons.nl
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.