/usr/home/crmavmusic/public_html/studiomicrofoons.nl/sE Reflexion Filter Overzicht, Alle typen en Aanbiedingen: PRO, X, IRF
30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending vanaf €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
4350 in Nederland, 2300 in Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,rembours,paypal
EMAIL
053 8 001 002 033 20 111 44
Keurmerk webwinkel
HOMEMicrofoonsGeluidskaartPakkettenKoptelefoonsShockmountsFiltersStandaardsKabels

sE Reflexion Filter Overzicht, Alle typen en Aanbiedingen: PRO, X, IRF

sE Reflexion Filter overzicht van StudioMicrofoons.nl. Alle typen en aanbiedingen: Reflexion Filter PRO, X, IRF, ProjectStudio, stand, en gratis uitleg en advies.

sE Electronics kwam als eerste en echt professionele studio microfoon fabrikant op de markt met een reflexion filter, een iets andere spelling met een X en het Reflexion FILTER was geboren. Inmiddels zijn er vele namaak reflection en acoustic filter copieen maar nog steeds is er 1 het beste, en met verschillende patenten inmiddels. De REFLEXION FILTER pro versie is het akoestiek verbeteringsscherm voor de producer met een pro home studio en de grotere commerciele opname studios.

Het reflexion filter is de perfecte aanvulling op een goede studio micrfoon en USB geluidskaart. Als je die 2 goed voor elkaar hebt dan is een reflexion filter de volgende stap om nog beter zang, muziek en geluid op te gaan nemen.


Naast het orginele Reflexion filter model zijn er nu ook 2 goedkopere modellen. De ProjectStudio, die eerst kwam en een stukje goedkoper. En later is het sE toch gelukt om een nog goedkopere reflectie scherm te maken zonder al te veel aan geluidskwaliteit in te leveren, wat veel kopieen natuurlijk wel doen.


Naast de typische grotere reflexion filters voor zang en spraak die je gebruikt met grotere studio microfoons is er ook de IRF2. Speciaal voor live en studio gebruik met bijvoorbeeld pencil microfoons. Dit Instrument reflexion filter is een 2e versie van de scherm wat de pencil studio microfoon die veel voor instrumenten gebruikt wordt ook afschermt en natuurlijk de akoestiek rondom de micrfoon verbeterd.


Het goedkoopste onderdeel in de reflexion filter lijn is de Reflexion Filter ST.

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2018 StudioMicrofoons.nl shop van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.